top of page
taustakuva jossa kerrostunutta maalia
TulkkausTaide logo

TYTTI INJIAM

Tytti Honkanen

TYTTI INJIAM

Viittomakielen tulkki

Kuuro​sokeiden tulkki

Tulkkauskielet puhutuissa kielissä

suomi äidinkielenä

Tulkkauskielet viitotuissa kielissä

suomalainen viittomakieli

Valmistunut

Diak Turku, 2013

Puhelin: 044 9017262

Sähköposti: tytti@tulkkaustaide.fi

Tytti tuottaa viittomakielen tulkkausta ja puhevammaisten tulkkausta Kela-tulkkina pääasiassa Itäisellä alueella, Pirkanmaalla ja ulkomailla. 

Etätulkkaus seuraavilla ohjelmilla:  

Google Meet, Whatsapp, Teams ja Zoom

"Tulkin työssä kiehtoo eniten sen monipuolisuus: uuden oppiminen, vaihtuvat tilanteet sekä ihmisten kohtaaminen. On ilo tehdä merkityksellistä työtä ja kulkea ihmisten rinnalla heidän elämänsä kaikissa eri vaiheissa. Innolla seuraan myös kokeneempien upeiden kollegoideni työtä ja voin oppia lisää heiltä. Tunnen kiitollisuutta ja ylpeyttä saada olla osa viittomakielen tulkkien joukkoa, jonka etiikka ja työmoraali ovat korkealla. Haluan tehdä tulkin työtä sen ansaitsemalla pieteetillä kaikissa tilanteissa ja sen kaikissa vaiheissa valmistautumisesta tilauksen loppumiseen saakka. 

 

Paritulkkaus on parasta silloin, kun työskentelytavoista on ehditty sopia yhdessä ennen tilauksen alkua. Yhteistyö niin tulkkiparin kuin asiakasosapuolten välillä on luontevinta silloin, kun kaikilla on yhteinen päämäärä - sujuva toinen toistaan huomioonottava kommunikaatio.

 

Luonteeltani olen rohkea, huolellinen ja utelias. Päässä vilisee ideoita, ja luovuutta piisaa. Vapaa-ajallani mm. tutkin, tulkitsen ja opetan astrologiaa sekä harjoitan herkkyyttäni mediaalisissa koulutuksissa sekä vedän alan kehityspiirejä. Kotona arkeani ilahduttaa rakas koirani Nokipoika, ja aina välillä sydämeni vie ulkomaille maailman tuulia tutkimaan. Terveys on kärkiarvojani, ja itsestä kokonaisvaltainen huolenpitäminen on läsnä joka päivä."

"Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä!"

taustakuva jossa kerrostunutta maalia
bottom of page