top of page
taustakuva jossa kerrostunutta maalia
TulkkausTaide logo

HENNA HÄRIKKÄ

Henna Härikkä

HENNA HÄRIKKÄ

Viittomakielen tulkki

Tulkkauskielet puhutuissa kielissä

suomi äidinkielenä

englanti keskitaso

Tulkkauskielet viitotuissa kielissä

suomalainen viittomakieli

Valmistunut

Diak Turku, 2022

Puhelin: 040 1528338

Sähköposti: henna@tulkkaustaide.fi

Henna tuottaa viittomakielen tulkkausta ja kuulonäkövammaisten tulkkausta Kela-tulkkina pääasiassa Läntisellä alueella (alihankintana). 

Etätulkkaus seuraavilla ohjelmilla:  

Teams ja Zoom

"Tulkkina koen olevani kehityskelpoinen. Mielestäni pärjään jo ihan hyvin keikalla kuin keikalla! Rohkeasti tartun erilaisiin tilauksiin, vaikka välillä vähän kyllä jännittääkin! Joskus kyllä huomaan, että olen astunut liian isoihin saappaisiin. Mutta onneksi asiakkaat ja tulkkiparit ovat olleet ymmärtäväisiä!

 

Asiakaskohtaamisissa koen tärkeäksi, että voin olla oma itseni, mutta myös sen, että tulkkaustilanteessa olen tulkin roolissa. Tykkään kun tässä työssä pääsee tulkkaamaan erilaisiin tilanteisiin ja näkemään paljon ihania ihmisiä.
 
Olen tulkkiparina rento, joustava ja huomaavainen. Tuen pariani parhaani mukaan. Yleensä tykkään ottaa yhteyttä pariin ennen keikkaa ja ilahdun, jos pari ehtii ottaa yhteyttä ensin! Tykkään sopia tulkkausvuoroista ennen tulkkausta, mutta koen myös tärkeäksi, että tilanteen mukaan voi tehdä muutoksia. Tulkkipariltani  toivon pelisilmää ja tukea tarvittaessa. Minulle on tärkeää, että olemme parini kanssa samalla viivalla vaikka kokemusvuodet tai tulkkikyltti rinnassa ei ole sama. 

 

Vapaa-ajallani katselen paljon kaikkea hömppää, mutta pelaan myös ringetteä ja kesällä höntsäilen futiksen parissa. Olen myös hurahtanut avantouintiin, mutta en voi sanoa, että hirveästi olisin vielä tarjennut uida! Olen myös aikamoinen penkkiurheilija, pääsääntöisesti katselen jääkiekkoa niin kotisohvalla kuin hallissakin. Lautapelejä pelaillaan perheen tai kavereiden kanssa useana viikonloppuna vuodessa. "

taustakuva jossa kerrostunutta maalia
bottom of page