top of page
taustakuva jossa kerrostunutta maalia
TulkkausTaide logo

JULIUS JOKINEN

Julius Jokinen

JULIUS JOKINEN

Viittomakielen tulkki

Tulkkauskielet puhutuissa kielissä 

suomi äidinkielenä

Tulkkauskielet viitotuissa kielissä 

suomalainen viittomakieli

Valmistunut

Humak, 2023

Puhelin: 044 2363311

Sähköposti: julius@tulkkaustaide.fi

Julius tuottaa viittomakielen tulkkausta ja puhevammaisten tulkkausta Kela-tulkkina pääasiassa Itäisellä alueella, Uudellamaalla ja ulkomailla. 

"Tulkkina minua voisi kuvailla melko rennoksi, helposti lähestyttäväksi tyypiksi joka osaa mukautua tilanteisiin ja ihmisiin. Tulkkina olen vielä suhteellisen keltanokka, mutta olen onneksi päässyt jo jonkin verran haastamaan itseäni, ja selkeää kehitystä on havaittavissa! Itsensä kehittäminen, erilaiset ihmiset tilanteet, sekä tietysti viittomakieli on parasta työssäni. Minua jatkuvasti hämmästyttää kuinka hienoa on välittää kommunikaatiota ihmisten välillä käyttäen käsiäni ja kehon kieltä. 

Tulkkiparina pyrin tietysti saumattomaan yhteistyöhön, hyvää pelisilmää käyttäen ja tilanteesta riippuen. Usein asiat hoituu mielestäni parhaiten pieni pilke silmäkulmassa. Tuoreena tulkkina otan mielelläni vastaan kehittävää palautetta ja erilaisia näkökulmia tulkkaukseen ja paritulkkaukseen liittyen. Sanoisin, että kanssani on ihan mukavaa työskennellä.

Vapaa-ajallani olen varsinainen kävelevä stereotypia, rakastan fiilistellä vinyylilevyjä ja kahvia, fillarointia ja erilaisia tyylejä. Harrastan paljon liikuntaa, kuten skeittausta, lumilautailua, fillarointia, juoksua, ja kaikkea siltä väliltä. Nyt odotan että pieni esikoispoikani kasvaa hieman jotta hänkin pääsee mukaan, heti kun jalat kantaa!"

 

”Jaettu ilo on paras ilo :)

taustakuva jossa kerrostunutta maalia
bottom of page