top of page
tt_header_työnohjaus.jpg
TulkkausTaide logo

TYÖNOHJAUS

TYÖNTEON PERSONAL TRAINER

Työnohjaajaa voisi kutsua työnteon personal traineriksi. Meistä jokainen pärjää kuntosalilla yksinään, mutta jos haluamme varmistaa liikeratojen oikeuden, parhaan mahdollisen hyödyn ja harjoittelun pitkäaikaisuuden (eli ettemme hajoita itseämme), personal trainer on paras apu harjoitteluumme. 

Sama pätee työssämme. Osaamme tehdä sen yksinkin, mutta saadessamme ohjausta löydämme oikeat keinot meille itsellemme tehdä työtä pitkäjänteisesti, tavoitteellisesti ja mielekkäästi. Emme hajoita itseämme työssä ja oikeanlaisella ohjauksella löydämme uusia ulottuvuuksia tehdä työtämme. 

Ratkaisukeskeisellä työnohjauksella pyrimme löytämään keinoja selkeyttää työnkuvaa, luoda työyhteisö mahdollisimman toimivaksi ja edesauttaa työntekijöiden työhyvinvointia. Voimme keskittyä työnohjaukseen joko koko työyhteisön näkökulmasta tai voimme tutkia työtä yksilötasolla. Työnohjaus on hetki pysähtyä ja miettiä omaa työtä, työhyvinvointia ja omaa roolia työyhteisössä sekä tunnistaa omat rajat.
 


Joskus työyhteisöt kokevat kriisejä, ne ovat luonnollisia osia ryhmän toimintaa ja elinkaarta. Työnohjauksen avulla kriisit voidaan purkaa osiin ja käydä läpi turvallisessa ympäristössä. Työskentelyn avulla niistä voidaan ottaa paras mahdollinen oppi käyttöön. Kasvu- ja kehittymisalusta teillä on jo olemassa, katsotaan yhdessä miten saamme kasvualustanne mahdollisimman ravinteikkaaksi jotta voitte kasvaa ja kehitytä parhaimpaanne niin yksilöinä kuin työyhteisönä. Kun voimme työssä hyvin, meillä on enemmän energiaa ja tilaa olla luovempia, aikaansaavempia ja tehokkaampia.

Anni Kervinen - Minä työnohjaajana

  • Käytännönläheinen

  • Laaja kokemus erilaisista töistä ja työalueista

  • Kyky kuulla mitä tarkoitetaan ja mihin halutaan pyrkiä

  • Työhyvinvointi – mitä se on kenellekin → yksilötasoinen huomiointi

 
 
Taito kuunnella, kuulla, ymmärtää ja riittävästi luovuutta oikeiden kysymysten kysymiseen auttaa ratkaisujen löytymiseen.
 
Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan teille sopivasta paketista.

Anni kuva (1) (1).jpeg

HINNASTO

TYÖNOHJAUS

Yksilötyönohjaus 45 / 60 min
98 - 110 €


Ryhmätyönohjaus 90 / 120 min

200 / 240 €


 

Isommat ryhmät – pyydä tarjous

taustakuva jossa kerrostunutta maalia
Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ

ILOLLA ETEENPÄIN!

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai

alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. 

Kiitos viestistäsi! Vastaamme sinulle pikimmiten.

bottom of page