top of page
taustakuva jossa kerrostunutta maalia
TulkkausTaide logo

LAURA LINDFORS

Laura Lindfors

LAURA LINDFORS

Viittomakielen tulkki

Tulkkauskielet puhutuissa kielissä 

suomi äidinkielenä

keskitason englanti

Tulkkauskielet viitotuissa kielissä 

suomalainen viittomakieli

Valmistunut

Helsinki, 2013

Puhelin: 044 9015990

Sähköposti: laura@tulkkaustaide.fi

Laura tuottaa viittomakielen tulkkausta ja puhevammaisten tulkkausta Kela-tulkkina pääasiassa Itäisellä alueella, Uudellamaalla ja ulkomailla.

Etätulkkaus seuraavilla ohjelmilla:  

Google Meet, Whatsapp, Teams ja Zoom

"Tulkkauksen pariin päädyin sattumalta, kun lukion jälkeen punnitsin mahdollisia urapolkuja. Viittomakielentulkin työssä kiehtoivat uusi, visuaalinen kieli, asiakaslähtöisyys sekä työ, jossa jokainen työpäivä on erilainen.

 

Ensin minut vei mennessään kieli, sitten tulkkauksen haasteellisuus ja mahdollisuus elinikäiseen oppimiseen. Sykähdyttävimpiä hetkiä työssäni koen silloin, kun onnistun tunteiden ja tunnelman välittämisessä tai kun pääsen haastamaan luovuuttani. 

Tulkkiparina olen kannustava ja joustava. Sujuva yhteistyö tuo hymyn huulille ja auttaa jaksamaan pidemmänkin työpäivän. Puolin ja toisin annettava rakentava palaute on mielestäni tärkeä työkalu ammatillisessa kehittymisessä. 

 

Vapaa-ajalla minut usein näkee jahtaamassa palloa eri lajien parissa. Kenttiä kulutan niin jalkapallon, salibandyn, golfin kuin padelinkin merkeissä. Kausilajeina lähellä sydäntä ovat laskettelu ja maastopyöräily. Mieleni rauhoittuu parhaiten koiran kanssa metsässä kuljeskellessa tai isojen vesistöjen äärellä." 

 

"Ihminen tarvitsee naurua ja jäätelöä. Etenkin jäätelöä."

taustakuva jossa kerrostunutta maalia
bottom of page